Înapoi

Cu siguranţă vrei să ajungi la clienţii tăi cât mai repede. Noi te putem ajuta!

ZebraPay este cea mai modernă şi mai extinsă reţea de terminale self-service din ţară, 500.000 de plăţi fiind efectuate lunar la terminalele noastre, aflate în peste 350 de localităţi din ţară. Vă punem la dispoziţie un sistem de încasare modern şi uşor de folosit pentru clienţii dumneavoastră cu ajutorul căruia poate fi redus considerabil timpul alocat achitării facturilor.

Lasă-ne datele tale de contact în formularul de mai jos. Te vom contacta şi vom stabili o întâlnire în care să ne povesteşti despre ceea ce vrei să oferi clienţilor tăi prin terminalele ZebraPay.

Contactează-ne!
Înapoi

Doreşti să îţi extinzi afacerea curentă sau eşti în căutarea unei noi afaceri? Prin Zebrapay ai oportunitatea de a-ţi dezvolta o afacere de success, parte a unui sistem profesional, care vine în întâmpinarea nevoilor a milioane de consumatori. La ZebraPay, suntem alături de tine încă de la început. Îţi oferim suport tehnic şi promovare pe toată perioada colaborării, precum şi consultanţă, ori de câte ori ai nevoie. În plus, îţi vei recupera repede investiţia şi vei dezvolta o linie de business cu potenţial uriaş.

Lasă-ne datele tale în formularul de mai jos şi îţi vom pune la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie.

Contactează-ne!
Înapoi

O vorbă spune că un client mulţumit, atrage alţi zece. Oferă-le clienţilor tăi un motiv în plus să vină în magazinul tău pentru cumpărături! La terminalul ZebraPay îşi vor putea reîncărca instant cartela prepaid,îşi vor plăti toate facturile şi multe altele. One-stop-shop!

Ai nevoie doar de un loc unde poţi amplasa terminalul şi de o sursă de alimentare! De întreţinerea terminalelor, de dezvoltarea de noi servicii, de actualizările de software şi de promovare ne ocupăm noi!

Lasă-ne datele tale de contact în formularul de mai jos. Te contactăm pe loc şi, în doar câteva zile, vei avea un terminal de plată instalat în magazinul tău.

Contactează-ne!
Înapoi
Contact
Înapoi
Cum pot intra în posesia unui terminal?
Vă rugăm să completaţi formularul nostru din pagina de Contact, sau să ne sunaţi la numărul de telefon 021 529 7101. Ulterior, vom stabili împreună detaliile colaborării.
Ce servicii sunt disponibile la terminal?
Pentru a vedea lista serviciilor disponibile la terminalele de plată ZebraPay, vă rugăm consultaţi secţiunea Servicii.
Ce avantaje îmi poate aduce amplasarea unui terminal în locaţia mea?
Printre principalele avantaje poti fi amintite: creşterea traficului în locaţia dvs., fidelizarea clienţilor actuali şi atragerea de noi clienţi, diversificarea serviciilor puse la dispoziţia consumatorilor, fără costuri suplimentare, diferenţierea faţă de concurenţă, creşterea vânzărilor.


În cazul în care aveţi o întrebare pe care nu o găsiţi aici, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa contact@zebrapay.ro sau să ne sunaţi la 021 529 710.
Înapoi
Întrebări frecvente - Dealeri
Ce trebuie să fac pentru a dezvolta o afacere cu terminale de plată?
Pentru a dezvolta un business cu terminale de plată va oferim două variante:
  • Achiziţie - devenind proprietar al terminalelor – ZebraPay vă oferă consultanţă şi recomandări de producători de terminale, cu care a avut experienţe anterioare pozitive.
  • Chirie - preluând în chirie un număr de terminale care vor asigura dezvoltarea optimă a unei zone - Zebrapay vă poate oferi în chirie terminale pe baza unui contract de minimum 2 ani.
Care este procedura de lucru?
  • Se alege varianta prin care se intră în posesia terminalelor (achiziţie sau chirie);
  • Se semnează contractul;
  • Se stabileşte un plan de dezvoltare şi activităţile operaţionale aferente implementării acestuia.
Cât costă un terminal?
Costul unui terminal poate varia, în funcţie de tipul componentelor acestuia. Terminalul poate fi ales şi configurat în funcţie de bugetul disponibil. De asemenea, puteţi opta pentru terminale noi sau second-hand.
În cât timp se pot amortiza costurile?
Dacă terminalul este amplasat într-o locaţie optimă, costul achiziţionării sale poate fi amortizat într-o perioadă cuprinsă între 9 şi 12 luni.
Care este lista de discounturi şi comisioane?
Dealerul ZebraPay primeşte până la 80% din toate beneficiile negociate de către ZebraPay cu furnizorii şi 100% din adaosul comercial practicat la încărcarea electronică.
Ce suport primesc din partea ZebraPay?
ZebraPay pune la dispoziţia fiecărui dealer actualizarea gratuită a softului pe toată perioada colaborării, suport tehnic, financiar şi de marketing, call-center pentru clienţi, aplicaţie de monitorizare a funcţionalităţii terminalelor în timp real, îndrumare şi consultanţă pentru o dezvoltare corectă a afacerii.


În cazul în care aveţi o întrebare pe care nu o găsiţi aici, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa contact@zebrapay.ro sau să ne sunaţi la 021 529 710.