Înapoi
Despre noi

ZebraPay este o companie fondată în anul 2009, care oferă o metodă simplă şi rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăţi facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăţi online, monedă virtuală, bilete de tren, bilete la spectacole şi multe altele.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate în peste 750 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail, universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

Înapoi
Terminalele ZebraPay

Caracterizate de un design modern, terminalele noastre atrag rapid atenţia clienţilor. Oferta noastră cuprinde terminale de diferite modele, indoor sau outdoor, cu dimensiuni adaptabile pentru diferite tipuri de locaţii - retail modern, magazine de proximitate, pieţe, intersecţii, etc. şi opţiuni de plată multiple: numerar, card, NFC, mobile wallet, Bitcoin, etc.

Ecran tactil
Cash acceptor
Ecran promovare
Bar code / QR code scanner
PIN Pad / Card acceptor
Imprimantă
Înapoi
La terminalele ZebraPay poţi plăti
Reîncărcarea electronică
a cartelelor de telefonie mobilă pentru Orange, Vodafone, Telekom şi Lyca Mobile.
Facturi
Furnizori de utilităţi, telefonie fixă/mobilă, televiziune, internet şi altele.
Rate credite
Credite de nevoi personale, ipotecare etc.
Bilete la evenimente
Bilete la cele mai căutate spectacole, cumpărate direct de la terminalele noastre.
Plăţi online
Plata serviciilor cumpărate online precum bilete de avion, flori, vouchere cadou etc.
E-money
Paysafecard si Bitcoin.
Auto
Rovinietă, RCA şi alte asigurări de călătorie.
Şi multe altele
Află mai multe...
Înapoi
Tehnologie de ultimă oră

Sistemul Zebrapay este găzduit într-o infrastructură securizată privată, cu capacitate de procesare de până la 1.000 de tranzacții pe secundă. Serverul principal este conectat în siguranță prin VPN cu toţi furnizorii de servicii: companii de telecomunicații, companii de utilități etc. Sistemul nostru de back-office include raportarea în timp real, management de la distanţă, reconcilierea automată a tuturor tranzacțiilor, etc, dar şi module personalizate la cererea partenerilor noştri.